• Gratis fragt | 1-2 dages leveringstid

Om Sweetpleasure - Sweetpleasure

“En passion for chokolade og lakrids”

 

Hos Sweetpleasure er vi drevet af to ting; 1) Chokolade & lakrids og 2) God kvalitet i de fødevarer, vi spiser. Vi er et par unge gutter fra Silkeborg, der arbejder benhårdt for at stable brikkerne til en spændende webshop sammen og for at give dig ét sted, hvor du kan finde god chokolade og lakrids.

Historien bag Sweetpleasure

Ved årsskiftet til 2017 begyndte en idé om at sælge velsmagende produkter online at blomstre frem. Personligt holder jeg selv af det slik, der har en bedre smag og kvalitet, end meget andet har. Men desværre havde jeg gentagne gange oplevet ikke at kunne finde det absolut bedste slik; det findes kun udvalgte steder, som ikke alle har adgang til. Derfor vil jeg skabe én online butik, hvor det bedste lakrids og chokolade er tilgængelig for alle, der ønsker at forkæle deres søde tand lidt ekstra.

Men hvordan startede jeg så Sweetpleasure?

Jeg vil spare dig for en længere forklaring om udviklingen af webshoppen, fordi den hverken er interessant eller relevant. Sideløbende med udviklingen af webshoppen begyndte jeg at undersøge, hvem de bedste chokolade- og lakridsproducenter i Danmark var – og stadig er. Jeg ville nemlig sikre mig, at jeg kun handlede de mest velsmagende produkter.

Efter jeg havde fundet mine dygtige chokoladeproducenter, så gik jeg i tæt dialog med dem om udvælgelsen af de sukkervarer, der ville passe bedst til min webshop. Få uger senere havde jeg et varelager af det skønneste lakrids og chokolade, og jeg var klar til at gå i gang.

Goddag, mit navn er Kasper. 🙂

På denne side ser jeg mit snit til at hilse på. Jeg er medejer af Sweetpleasure og står derfor med fingrene nede i den daglige drift; ofte vil det være mig, der besvarer dine mails, pakker dine pakker og udvælger de bedst smagende chokolade og lakrids. Min begrundelse for Sweetpleasure bunder i to ting; 1) En idé om, det ville være super sjovt og 2) at skabe et sted online, hvor man kunne handle lækkerier i god kvalitet – det synes jeg nemlig manglede.

kasper friis sweetpleasure

Vores produkttekster er skrevet af Friis Online.