• Gratis fragt | 1-2 dages leveringstid

Økoladen chokolade & lækkerier | Økologisk chokolade fra Økoladen

økoladen

Om Økoladen

 

Økoladen er en lille chokoladefabrik, som har sat sig et mål om at fremstille de absolut bedste chokoladeprodukter. Og det må man sige, at de har gjort. Deres skønne chokolader og lækkerier, som ovenikøbet er økologiske, har alle én ting tilfælles; en utrolig, fremragende smagsmæssig kvalitet. Hos Økoladen fremstilles alle produkterne i hånden, fordi at det mener den lille chokoladefabrik er nødvendigt for at opretholde en super høj kvalitet.

Økoladen producerer et bredt udvalg af økologiske lækkerier. De tilbyder flødeboller såvel som bolcher. Deres økologiske chokolade kan også fås med nødder, hvor man finder alt fra mandel til hasselnød.

Smagen af økologi

 

Økologisk chokolade smager af god samvittighed. Ved at købe økologisk støtter du en god årsag. Hos Sweetpleasure går vi også op i, at råvarerne benyttet i produktion af chokolade skal være iorden. Økologiske råvarer betyder god kvalitet.

økoladen

Hvem ejer Økoladen?

 

Holdet bag den skønne chokoladeproducent er Jan Elmelund & Amanda Elmelund. Til dagligt sørger de for, at den økologiske chokolade produceres. Med et øje for kvalitet skaber ejerne af Økoladen økologisk chokolade, som lever op til smagsforventningerne.

Dansk produceret - 100%
Håndlavet - 100%
Økologi - 100%
God kvalitet - 100%

Bladr mellem lækkerier fra Økoladen, der smager skønt.

[products columns=”4″ orderby=”rand” order=”” ids=”730, 745, 738, 733, 736″]

Husk: Vi har gratis fragt!

Gode videoer fra Økoladen

Hvad synes vi hos Sweetpleasure om Økoladen? 

En af de skønne ting ved at arbejde med Sweetpleasure er, at vi kommer i kontakt og berøring med de absolut bedste lækkerier. Der er nogle, som er økologiske, andre glutenfri, men alle har én fælles ting: En god kvalitet. Og netop her med god kvalitet er Økoladen en af de absolut bedste eksempler. Kvaliteten smages i deres råmarcipan, i deres chokolade, i deres lakrids og generelt i alle deres produkter. Det er en fornøjelse og en ære for os at kunne sælge så fantastiske produkter. Det er bl.a. også det, der gør, at den lille chokoladeproducent gentagne gange har vundet priser for deres fantastiske chokolade. Så der kommer de varmeste anbefalinger fra os bag Sweetpleasure: Skal du have noget økologisk chokolade, så skal du ikke være i tvivl, hvor du skal rette blikket hen. Og du kan købe de bedste produkter her hos Sweetpleasure – så sørger vi for at pakke dine skønne æsker chokolade. Glæd dig.

Økoladen – hvad siger andre?

Økologiske chokolader fra Økoladen er nogle af de produkter, som allerflest køber her hos Sweetpleasure. Og vi er ikke i tvivl om hvorfor. Smagen er et fremragende argument for de gode salgstal, men tilføj dernæst, at alle produkter er økologiske – og det er noget, som mange sætter pris på og er glade ved. Du kan købe disse gode økologiske chokolader lige her; vi har oven i købet gratis fragt.

Økoladen

Vi har her lavet en video, hvori du kan få et overblik over de skønne produkter fra Økoladen, som du kan købe her hos Sweetpleasure. Vi er meget stolte af at kunne forhandle de bedste økologiske chokolader fra den lille chokoladeproducent. Det er vi fordi, at der ikke må herske nogen tvivl om, at smagen er fuldstændig fantastisk i hver enkelt lille bid. Du kan allerede nu glæde dig til, at du skal smage – fordi smagen er skøn, og det er 100% økologisk. Du kan bestille lige her. Vi har gratis fragt, og vi pakker din pakke med omtanke, så du får dig hele to glædelige overraskelser, når du handler her: 1) En dejlig overraskelse, når du modtager din pakke og 2) ren nydelse og forkælelse af dine smagsløg, når du smager. Mums.